Om Degn Mode

Degn Herning City

Om Degn

Velkommen til Degn, hvor du altid finder et bredt udvalg af kendte mærker og ekstra gode tilbud. 

DEGN er en dansk familie-drevet modebutik fysisk foranket i det midtjyske med snart 50 år i bagagen. Den første DEGN butik åbnede i Holstebro helt tilbage i 1971. Idag har vi butikker i både Holstebro & Herning – butikkerne er forskellige, men alligevel kendetegnet ved, at føre et stort og bredt udvalg af moderigtigt tøj til kvinder i alle prisklasser. 

 

Mange forskellige brands

Hos Degn kan du finde et stort udvalg af nøje udvalgte varer fra de bedste danske & internationale mærker. Vi har alt til enhver smag, uanset om du søger lækkert hverdagstøj eller søger tøj til den næste fest. Vi har fingeren på pulsen og stræber altid efter at kunne tilbyde aktuelle styles og ekstra gode tilbud. 

I vores butikker & webshop finder du blandt andet Esprit, Prepair, Woden, InFront, Rue de Femme, Minus, Freequent, Skovhuus Strik, 2-BIZ, Junge og mange flere. 

 

Vores mission

Vi sætter stor pris på jer, vores skønne kunder! Det er vigtigt for os at du får den bedst mulige oplevelse, uanset om du besøger en af vores butikker eller handler online. Som kunde er du i centrum og vi nyder at guide og hjælpe dig. I vores butikker vil du møde et glad & dedikeret team, som altid står klar til at hjælpe. 

 

Degn butikkerne i Herning

 

Herning City, Bredgade 1 

Herning Centeret, Merkurvej 1 indgang D 

 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen